DISCOVERY OF THE BEST

Vă prezentăm poveștile de viață și carieră a oamenilor care au ales apa Nazzuro pentru afacerile lor. Oameni excepționali, cu parcursuri interesante în viață. Vă invităm să descoperiți cum au început, cum au crescut și cum au devenit motoarele din spatele brandurilor puternice pe care le-au creat sau le reprezintă. 

Povestea sa a început în urmă cu mulți ani, lângă Podgoria – Valea Călugărească, practic locul de unde pleca Podgoria vestită din Dealu Mare, unde a început să cunoască vinul, să se împrietenească și să devină camarazi pe acest drum frumos.

”Trebuie să recunosc că drumul vinului nu a fost întotdeauna lin, însă mă bucur că sunt partener și companion al drumului vinului din zilele noastre.”

Cu puțin timp înainte de anii 2000 obținuse certificarea de sommelier, meserie care a devenit viabilă în codul ocupațiilor din România și datorită lui Sergiu Nedelea.

A început să cunoască vinurile din alte părți ale lumii odată ce ele au ajuns în România. Soiuri noi s-au împământenit și aici – Syrah-ul a fost plantat în 1995 pentru prima dată în Oltenia iar în sticle a venit abia prin anul 2000, când via a început să producă struguri pentru vin.

Chef Patricio Massimino este un bucătar argentinian de excepție cu origini italienești, cu o educație și experiență gastronomică internațională. Este bucătar-șef la prestigiosul restaurant Relais&Chateaux Le Bistrot Français, din București.

Pasiunea pentru mâncare i-a fost trezită încă din copilărie, observând-o pe Nonna cum gătește pentru familie. Tot în copilărie, a fost responsabil de pregătirea meselor pentru familia sa făcând acest lucru cu plăcere. De atunci, i-a fost foarte clar ce carieră își dorește să urmeze – cea de bucătar.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.