E TIMPUL PENTRU APĂ PURĂ, NELIMITATĂ, LA SALĂ

Sistemele de purificare a apei de la Nazzuro concepute pentru sălile de fitness și sport vă oferă o apă purificată de înaltă calitate, la volumul necesar, adaptat capacității oricărui spațiu. Fie că este vorba de o sală de fitness, de crossfit, de box sau de cycling, echipa Nazzuro va proiecta sistemul perfect pentru fiecare sală.
Clienții dumneavoastră vor simți diferența prin calitatea superioară a beneficiilor pe care le oferiți la abonamente – apa purificată, de înaltă calitate, la temperatura perfectă și volumul ideal pentru a conferi o hidratare optimă în timpul și după antrenament.

HIDRATARE PENTRU SĂNĂTATE

Sistemele de purificare a apei de la Nazzuro Aqua beneficiază de tehnologia de tratare a apei dezvoltată de NASA, care a fost creată cu scopul de a filtra apa de la nivelul bordului navelor spațiale. Datorită procesului de osmoză inversă, apa Nazzuro este o apă pură, sigură pentru consum. Prin treptele de purificare ale sistemelor Nazzuro, apa municipală este curățată de sedimentele și compușii chimici care sunt dăunători organismului iar mai apoi apa este remineralizată optim pentru a crea o apă sănătoasă.

BENEFICIILE NAZZURO FITNESS

AVANTAJ COMPETITIV: sălile de sport și fitness care aleg sistemele profesionale de purificare a apei de la Nazzuro beneficiază de un avantaj competitiv față de concurență datorită valorii adăugate pe care îl pot oferi clienților să la abonamentele prin abonamentele de apă nelimitate de la Nazzuro. Clienții vor aprecia acest beneficiu și îi va fideliza pe pe termen lung.
De asemenea, riscul de a rămâne fără apă în momente cheie va fi eliminat complet deoarece sistemele Nazzuro sunt conectate direct la rețeaua de apă municipală și purificarea se realizează pe loc, pentru a obține întotdeauna o apă bună, de calitate, cu gust inedit și sănătoasă.
STRESS-FREE LOGISTICS: datorită sistemelor compacte de purificare a apei de la Nazzuro, costurile cu achiziția, depozitarea și răcirea apei îmbuteliate, fie la sticlă, flacon sau bidon vor fi extrem de reduse.
CREȘTEREA PROFITULUI: câștigul pe care îl puteți obține din implementarea sistemelor Nazzuro Fitness în sala dumneavoastră este de până la 20% în plus la fiecare abonament vândut.

RECIPIENTE REUTILIZABILE, DESIGN PREMIUM

Apa purificată de la Nazzuro se servește în recipiente premium, reutilizabile. Pentru sălile de fitness, există posibilitatea de a personaliza și comercializa recipientele speciale Runbott – un factor important de promovare a imaginii brandului dumneavoastră și în afara sălilor de fitness.

PARTENERI FITNESS

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

TESTAREA APEI

Înscrie-te ca să vezi cum se transformă apa de la robinetul tău în apă purificată Nazzuro.

SUCCESSFUL STORIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CHEF ALEXANDRU DUMITRU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

DOUBLE TREE BY HILTON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

RAMADA HOTEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.