FAMILY

UN STROP DE PURITATE

Avem grijă de bunăstarea ta și a familiei tale oferindu-ți soluțiile potrivite de purificare a apei în condiții depline de siguranță și puritate.
Apa purificată Nazzuro îndeplinește toate standardele de siguranță și calitate a apei, pentru a te bucura de beneficiile apei pure, potrivite pentru corp și minte.
Alături de o dietă diversă și bogată în vitamine, consumul de apă sănătoasă este vital pentru o viață echilibrată și sănătoasă.
La îndemână, în orice moment, cu un gust bun și cu siguranța că este o apă curată, echilibrată și pură, de fiecare dată.
Nazzuro contribuie la reducerea consumului de plastic de unică folosință și susține un stil de viață prietenos cu mediul înconjurător.

Viața mea s-a schimbat de când am instalat purificatorul Nazzuro Aqua, în 2011. Beau mai multă apă. La serviciu și în excursii, mereu ducem cu noi sticle cu apă purificată. Nu ieșim din casă fără ea. De când avem aparatul am avut mereu încredere că apa pe care o consum eu și familia mea este sigură. O folosim pentru băut, pentru gătit și pentru spălatul alimentelor.

— Romina Petruș, psiholog, 2 copii

M-a convins și faptul că cei de la Nazzuro Aqua au realizat testarea apelor din casă atât de la robinet, cât și din sticlele de apă pe care le avem. Când am văzut rezultatele testelor cu substanțe de contrast am fost șocată de ce exista în apa cu care preparam inclusiv laptele praf pentru bebelușul meu. După acest test, am preparat laptele praf numai cu apa purificată Nazzuro, care este atât de bună încât nu necesită fierbere.

— Laura Horj, medic stomatolog, 2 copii

În 2019, am ales purificatorul Nazzuro Aqua ca să știu ce apă beau, să am siguranța că beau o apă pură. De când am instalat purificatorul Nazzuro, am eliminat baxurile de apă din casă, avem mai mult spațiu, copii se pot servi mult mai ușor, singuri, fără să ceară ajutorul unui adult de fiecare dată când le este sete. Merită să ai acasă purificatorul Nazzuro pentru calitate, siguranță și economisirea banilor cheltuiți pe apă îmbuteliată.

— Andreea Negrău, inginer, 2 copii

DESCOPERĂ DIVIZIILE

Consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment.
Create pentru acasă pentru a oferi bunăstare, siguranță și bucurie.
Sisteme de purificare pentru HORECA.
Soluții personalizate pentru birouri.
Calitate excepțională dată de puritatea apei utilizate în procesele de producție.
Confortul din noul cămin, cu apă purificată din prima zi acasă.
Sisteme de purificare pentru săli de sport.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.