PURITATEA APEI ÎN CASĂ NOUĂ

Accesul permanent la o apă de calitate premium acasă la dumneavoastră, este un deziderat pentru orice individ și familie care urmărește starea de bine a lui și a întregii familii. Sistemele profesionale Nazzuro Residence au fost concepute pentru sectorul real estate ca avantaj competitiv într-o piață în continuă dezvoltare. O dată cu achiziția unei noi locuințe, partenerii Nazzuro Residence oferă un plus de valoare clienților, accesul la un stil de viață superior.

SOLUȚII PERSONALIZATE

PURE WATER PROTECTION

Filtru automat pentru eliminarea sedimentelor și impurităților din apa blocului

PURE WATER CONFORT

Dedurizare și tratare a apei

PURE WATER HEALTH

Sisteme de purificare a apei și robineți metal free

PURE WATER PLUS & EXTRA

Condiționare terapeutică

BENEFICIILE NAZZURO RESIDENCE

AVANTAJ COMPETITIV: dezvoltatorii imobiliari care aleg parteneriatul Nazzuro Residence beneficiază de un avantaj competitiv față de concurență prin beneficiile pe care sistemele de tratare și purificare a apei le oferă.
CONFORT: eliminarea calcarului din apă crește nivelul de confort deoarece: hidratează pielea; protejează obiectele sanitare și instalația împotriva depunerilor de calcar; hainele, după spălare, își păstrează compoziția catifelată; reduce cantitatea de detergenți necesară la spălare până la 70%.
PROTECȚIE: filtrarea de sedimente ne protejează nu doar pe noi ci și obiectele sanitare, electrocasnicele și hainele noastre. Accesul la apă limpede în fiecare zi și noapte, indiferent de tipul de intervenții care apar pe rețelele de distribuție a apei, reprezintă în zilele noastre o necesitate al oricărui consumator casnic.
ECONOMISIRE: sistemele premium Nazzuro Residence, care elimină sedimentele, contaminanții din apa menajeră, calcarul și clorul, reprezintă în cele din urmă și o economie financiară considerabilă pe termen mediu și lung a persoanelor care aleg să investească în complexurile rezidențiale partenere.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

SUCCESSFUL STORIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CHEF ALEXANDRU DUMITRU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

DOUBLE TREE BY HILTON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

RAMADA HOTEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.