POVESTEA NAZZURO

O apă perfect echilibrată, sănătoasă și sigură pentru corpul, mintea și sufletul tău pentru o hidratare corectă care te face să te simți plin de viață și energie pentru a-ți îndeplini orice îți propui.

APĂ BUNĂ: PURIFICATĂ ȘI PERFECT ECHILIBRATĂ

Nazzuro reprezintă soluția profesională de purificare, condiționare și servire a apei perfect echilibrate, adusă la cea mai înaltă calitate, indispensabilă vieții noastre.

Nazzuro are 7 divizii: Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness. Nazzuro oferă consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment și la volumul necesar.

"UN CONCEPT NOU, CU APĂ PURIFICATĂ ȘI O STICLĂ CU UN DESIGN PREMIUM"

IOAN BENȚE

CEO Nazzuro

TEHNOLOGIE AVANSATĂ

Sistemele de purificare oferite de Nazzuro beneficiază de tehnologia de tratare a apei dezvoltată de NASA, care a avut scopul de a filtra apa de la nivelul bordului navelor spațiale. Acestea dețin certificări obiective (evaluarea calității apei înainte și după purificare) și sunt construite din echipamente complexe ce elimină, în trepte, întreg spectrul de contaminanți.

Purificarea, dedurizarea, filtrarea, dezinfectarea și tratamentele speciale a apei sunt pașii esențiali prin care putem transforma, cu ajutorul tehnologiei avansate de la Nazzuro, apa potabilă într-o apă sănătoasă, perfect echilibrată și bună pentru consum, chiar și de către cei mici.

DESIGN PREMIUM

Sistemele de purificare, condiționare și păstrare a apei sunt configurate cu maximă atenție și construite cu componente premium provenite de la furnizori de top, pionieri în domeniul tehnologiei. Cu un design modern, purificatoarele și recipientele Nazzuro sunt un statement al tehnologiei și al bunului gust. Adevărate bijuterii tehnologice, sistemele de purificare au un design minimalist, atractiv iar robineții speciali, metal free dau un accent elegant în orice bucătărie. Recipientele de sticlă, reutilizabile sunt alese cu scopul de a oferi clienților noștri adevărata experiență Nazzuro oriunde s-ar afla: acasă, în mișcare, la restaurantul preferat, on the go, la serviciu sau la sala de sport.

ECHIPA NAZZURO

Ioan Bențe - CEO

Ciprian Bențe - COO

Play Video

DESCOPERĂ DIVIZIILE

Am creat cele 7 divizii Nazzuro: Home, Family, Office, Horeca, Fitness, Industrial și Residence din dorința de a oferi soluții profesionale personalizate, adaptate fiecărui sector și tip de public.
Create pentru acasă pentru a oferi bunăstare, siguranță și bucurie.
Experiențe gastronomice premium, însoțite de o apă pe măsură.
Soluții personalizate pentru birouri.
Hidratare corectă pentru a-ți depăși limitele.
Un concept adresat întregii familii cu o soluție sigură pentru sănătate.
Calitate excepțională dată de puritatea apei utilizate în procesele de producție.
Confortul din noul cămin, cu apă purificată din prima zi acasă.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.