UN STROP DE IUBIRE PURĂ

Nazzuro Family este conceptul adresat întregii familii, personalizat nevoilor particulare ale fiecăruia. Apa este vitală pentru sănătatea ta și a membrilor familiei tale. De aceea, este important să le oferi o apă pură, potrivită lor, în recipiente ecologice și sigure, atât pentru ei, cât și pentru mediul înconjurător.
Potrivită atât pentru băut, cât și pentru gătit sau spălatul alimentelor, apa Nazzuro este o apă pură, care va fi îndrăgită de la cel mai mic, până la cel mai mare!

SIGURANȚĂ PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Îți dorești tot ce este mai bun pentru tine și familia ta. Mâncare gătită cu ingrediente proaspete, de sezon, suficiente fructe și legume, o hidratare corectă.
Majoritatea persoanelor beau apă îmbuteliată sau direct de la robinet, însă acestea ascund pericole neștiute. Nazzuro Aqua îți oferă o soluție sigură pentru sănătatea familiei tale. Sistemul de purificare al apei, prin osmoză inversă, îmbunătățește calitatea apei municipale, eliminând sărurile în exces, reziduurile de pe țevile de transport a apei, bacteriile, metalele grele, pesticidele și produsele chimice.
O apă pură, proaspătă, la îndemână în orice moment, niciodată îmbuteliată, sigură pentru întreaga familie și pentru întreaga planetă.

BENEFICIILE NAZZURO FAMILY

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ: Apa purificată Nazzuro este o apă sigură pentru sănătatea întregii familii.
ÎNTOTDEAUNA LA DISPOZIȚIE: Ai parte de o apă pură în orice moment, potrivită pentru consum, gătit și pentru spălatul alimentelor în deplină siguranță.
GUST MAI BUN: Purificarea apei contribuie la un gust mai bun al acesteia, îndepărtând efectul clorului folosit pentru tratarea apei municipale.
MAI PUȚIN PLASTIC: Folosirea sticlelor reutilizabile contribuie la reducerea poluării mediului înconjurător cu deșeuri plastice.

CONSUMUL DE APĂ ÎN TIMPUL SARCINII

O alimentație echilibrată, plină de vitamine alături de hidratare din belșug, în timpul sarcinii, este esențială pentru sănătatea ta și a bebelușului tău. Consumul de apă are numeroase avantaje și poate ajuta și la stările de greață pe care unele mămici le experimentează atât dimineața, cât și în alte momente ale zilei.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

TESTAREA APEI

Înscrie-te ca să vezi cum se transformă apa de la robinetul tău în apă purificată Nazzuro.

SUCCESSFUL STORIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CHEF ALEXANDRU DUMITRU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

DOUBLE TREE BY HILTON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

RAMADA HOTEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.