Termeni și condiții

Designul și conținutul website-ului family.nazzuro.ro aparțin în exclusivitate companiei LAGUNA AQUA SRL și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. LAGUNA AQUA S.R.L. are sediul social în Oradea, Bihor, Strada Cuza Vodă, nr. 74-76 și este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J05/552/2010, având CUI RO26830830.
DEFINIȚII
Termenii “site”, ”website”, “acest site”, ”website-ul” și “site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul family.nazzuro.ro.
 
Vizitator/utilizator – orice persoană care accesează site-ul family.nazzuro.ro, indiferent de motiv.
 
Prin „conținut” înțelegem:
– toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
– conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către LAGUNA AQUA S.R.L. prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– informații legate de produsele, evenimentele, noutăţile, ofertele speciale, serviciile și/sau tarifele practicate de LAGUNA AQUA S.R.L. într-o anumită perioadă.
 
 
Formular de comunicare – solicitare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între LAGUNA AQUA S.R.L. și client, prin care acesta transmite companiei LAGUNA AQUA S.R.L. intenția sa de a achiziționa produse sau a primi informări prin intermediul site-ului family.nazzuro.ro.
 
Date personale – informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. A se vedea Politica de confidenţialitate disponibilă aici.
 
ACCEPTAREA “TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR”
 
Înainte de a continua navigarea în website-ul family.nazzuro.ro vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dvs. a tuturor materialelor care alcătuiesc site-ul family.nazzuro.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală deplină.
 
LAGUNA AQUA S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul website-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator / vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.
 
CONTINUTUL SITE-ULUI
Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sau in aplicatia mobila, sunt proprietatea exclusiva a companiei LAGUNA AQUA S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 
Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.
 
LAGUNA AQUA S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul family.nazzuro.ro.
 
LAGUNA AQUA S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
 
COPYRIGHT
Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului family.nazzuro.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB  si alte date – este proprietatea LAGUNA AQUA S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
 
Așadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul LAGUNA AQUA S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
ACCES
a) Accesul in website-ul family.nazzuro.ro este liber si nu necesita configurarea unui utilizator
b) Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site.
 
Dacă veţi furniza date ireale sau ale unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar LAGUNA AQUA S.R.L. are dreptul de a şterge contul astfel creat imediat ce va afla de situatie.
LEGĂTURI
Website-ul family.nazzuro.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
LAGUNA AQUA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.
DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII
O parte din conținutul site-ului family.nazzuro.ro, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastra de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, LAGUNA AQUA S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.
 
Imaginile prezentate atat pe site-ul family.nazzuro.ro au rol exemplificativ, iar produsele și/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, în orice mod.
 
LAGUNA AQUA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-ul family.nazzuro.ro sau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, LAGUNA AQUA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori.
LAGUNA AQUA S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile desfasurate prin intermediul site-ului.
LAGUNA AQUA S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate pe website-ul family.nazzuro.ro.
LAGUNA AQUA S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.
LAGUNA AQUA S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului family.nazzuro.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.
ACTUALIZAT LA DATA DE 21 FEBRUARIE 2020

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.