THE EXPERIENCE OF NAZZURO IN YOUR OWN RESTAURANT

În portofoliul Nazzuro Aqua se regăsesc companii de renume la nivel național și internațional. Lanțuri hoteliere, restaurante din ghidurile gastronomice și mari săli de evenimente. Sistemele Nazzuro HORECA oferă o apă purificată și perfect echilibrată, disponibilă în varianta plată sau carbogazoasă, creată special pentru restaurante și hoteluri de înaltă calitate și distincție.
Apa Nazzuro este produsă direct în locația în care se consumă datorită unei tehnologii foarte avansate de purificare, patentată în Italia. Nazuro Aqua nu este îmbuteliată și apoi transportată sute de km până la restaurantul dumneavoastră, implicând consum de carburant și multe noxe. Nazzuro Aqua este purificată, răcită și carbogazificată la cațiva metri de locul în care dumneavoastră o serviți clienților.
Apa purificată la locul de consum este cea mai cautată apă în restaurantele de calitate superioară din Paris, Sydney, Tokyo, New York sau Milano. Utilizând tehnologia Pureformance Horeca reduceți la maximum timpii de răcire a apei plate și a celei frizzante, timpii de manipulare și logistică și spațiul pentru depozitare.

EXPERIENȚA NAZZURO ÎN PROPRIUL RESTAURANT

Pentru adevărații maeștri bucătari fiecare farfurie pe care o pregătesc poate să fie atât o operă de artă care îmbină gusturi și arome în combinații nemaipomenite, cât și un preparat clasic, care să te poarte cu simțurile în experiențele memorabile din trecut, însă un lucru rămâne la fel – grija și atenția pentru calitatea și prospețimea ingredientelor alese.
Cum ar fi să tratăm și apa ca pe un ingredient proaspăt? Apa Nazzuro este o apă proaspăt purificată, pură și perfect echilibrată mineral. Datorită sistemelor de curățare, filtrare și tratare a apei de la Nazzuro, fiecare strop de apă îndeplinește cele mai înalte standarde de prospețime, sănătate și gust și astfel poate deveni un star al gastronomiei.

BENEFICIILE NAZZURO PENTRU AFACEREA TA

Sistemele profesionale de purificare, condiționare și păstrare a apei concepute special pentru sectorul HORECA vă oferă un grad mare de confort prin eliminarea costurilor logistice a apei îmbuteliate, iar clienții se vor bucura de apă perfect echilibrată care să însoțească preparatele pregătite cu măiestrie de chefi pasionați de gusturi și arome.
Alegând un sistem personalizat creat de echipa de profesioniști Nazzuro special pentru afacerea dumneavoastră, nu veți avea costuri suplimentare de transport și depozitare, iar dumneavoastră veți putea fi mai relaxat și să vă ocupați de alte aspecte ale afacerii deoarece apa Nazzuro este disponibilă în orice moment, mereu la aceeași calitate superioară și exact în cantitatea de care aveți nevoie.

ALEGEREA CHEFILOR DE TOP

Parteneriatele cu chefii restaurantelor de top din România, hotelurile prestigioase sau saloanele de vinuri, precum și cu publicația Gault&Millau ne-au oferit șansa de a ajunge în cele mai importante spații și alături de oameni care apreciază calitatea apei Nazzuro este în egală măsură cu vinurile premiate și meniurile impresionante.
Considerată un ingredient prețios în bucătăriile chefilor, apa Nazzuro este utilizată pentru spălarea ingredientelor proaspete provenite din surse sigure, locale, pentru prepararea aperitivelor, garniturilor, a felurilor principale și a deserturilor, precum și a băuturilor.
Avantajele apei Nazzuro în sectorul HORECA sunt numeroase, la fel ca beneficiile pentru sănătatea noastră. Disponibilă în orice moment și la volumul necesar, apa Nazzuro asigură o calitate constantă de prospețime și gust. Cu sistemul Nazzuro 7 ways prin care purificarea, tratarea și condiționarea apei oferă 7 tipuri de apă: plată la temperatura camerei, plată rece, plată fierbinte, carbogazificată, semi-carbogazificată hidrogenată.
Chef Alex Petricean, NOUA

DESIGN PREMIUM

Apa Nazzuro este servită în recipiente de sticlă reutilizabile cu design sofisticat, potrivite spațiilor elegante ale restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor, cu posibilitatea de a fi personalizate atât ca formă, cât și ca design pentru a se integra cât mai bine în conceptul fiecăruia.
Nazzuro Aqua aduce prin formă și prezentare un plus de valoare adăugată în localurile unde este prezent. Un brand distins, cu greutate și susținere, garantat de aparatura performantă de ultimă generație. Nazzuro Aqua nu trece neobservat de clientela valoroasă a unui local de valoare.

PARTENERI HORECA

RESTAURANTE

HOTELURI

EVENIMENTE

PUBLICAȚII

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

POVEȘTI DE SUCCES

Descoperă poveștile de viață și carieră a oamenilor care au ales apa Nazzuro pentru afacerile lor. Oameni excepționali, cu parcursuri interesante în viață. Vă invităm să descoperiți cum au început, cum au crescut și cum au devenit motoarele din spatele brandurilor puternice pe care le-au creat sau le reprezintă. 

Executive Chef Casa Timiș

Fine dining în inima Bucureștiului

The Grill & Inpresso București

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.