ÎNSCRIE-TE PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

ALEGEREA PREMIUM PENTRU RESTAURANTE DE TOP

Sistemele profesionale de purificare, condiționare și păstrare a apei, create special pentru sectorul HORECA, oferă un grad mare de confort proprietarilor de restaurante. Prin eliminarea costurilor logistice ale apei, aceste sisteme nu doar că simplifică operațiunile zilnice, dar asigură și o apă perfect echilibrată, esențială pentru o experiență gastronomică desăvârșită.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI APOI TE VOM CONTACTA CU OFERTA TA PERSONALIZATĂ!


PROVENIENȚA APEI*

CE TIP DE APĂ SERVIȚI CLIENȚILOR?*

CE APĂ FOLOSIȚI PENTRU GĂTIT / PREPARARE BĂUTURI?*

CE CAPACITATE ARE LOCAȚIA DVS?*

* CÂMP OBLIGATORIU

Nazzuro Aqua se angajează să vă protejeze și să respecte confidențialitatea dvs. și vom folosi informațiile dvs. personale doar pentru a vă administra contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care le-ați solicitat de la noi. Din când în când, am dori să vă contactăm despre produsele și serviciile noastre, precum și despre alte conținuturi care vă pot interesa. Dacă consimțiți să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați mai jos pentru a spune cum ați dori să vă contactăm:

Pentru a vă oferi conținutul solicitat, trebuie să stocăm și să prelucrăm datele dvs. personale. Dacă consimțiți să stocăm datele dvs. personale în acest scop, vă rugăm să bifați caseta de mai jos.

Vă puteți dezabona de la aceste comunicări în orice moment. Pentru mai multe informații despre cum să vă dezabonați, despre practicile noastre de confidențialitate și despre cum ne-am angajat să vă protejăm și să respectăm confidențialitatea dvs., vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

* CÂMP OBLIGATORIU

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.