HIGH PERFORMANCE & EXCELENCE

Pentru fiecare industrie în parte, fie că este vorba de industria grea sau ușoară, Nazzuro Aqua, prin specialiștii noștri în diagnosticare și proiectare, vă pune la dispoziție sisteme complexe de purificare și tratare a ape actuale, moderne, avansate, certificate și conforme cu standardele de exigențe europene.

PERFORMANȚĂ CRESCUTĂ

Orice proces de producție necesită un flux de apă de calitate pentru a putea crea produsele finite care să respecte nivelul optim de calitate. În special în sectorul industrial, această apă trebuie să fie una de calitate, care să contribuie la durata de viață ridicată a utilajelor sau să fie chiar un element de calitate superioară ce intră în compoziția produselor finite.
Stațiile de filtrare, clorinare, dedurizare sau deferizare construite de echipa Nazzuro Industrial răspund la o gamă largă de probleme ce trebuie rezolvate pentru a îmbunătăți calitatea apei care se utilizează în procesele de producție. Specialiștii Nazzuro au o experiență de peste 20 de ani în proiectarea și implementarea sistemelor pentru sectorul industrial, printre clienții săi numărându-se companii farmaceutice, companii producătoare de mezeluri, companii producătoare de ferestre și geamuri cu termopan și multe altele.

BENEFICIILE NAZZURO PENTRU COMPANIA TA

PERFORMANȚĂ: cu ajutorul sistemelor personalizate de tratare și purificare a apei construite pentru a îndeplini nevoile specifice companiilor din sectorul industrial de la Nazzuro, veți avea întotdeauna siguranța că apa pe care o utilizați este de cea mai înaltă calitate pentru îmbunătățirea performanței proceselor de producție.
ECONOMISIRE: implementarea sistemelor Nazzuro Industrial vă asigură o reducere a costurilor pe termen lung atât în ceea ce privește achiziția de apă, cât și o reducere a costurilor de uzură a utilajelor în situația în care apa municipală nu respectă standardele de calitate care să contribui la creșterea duratei de viață a aparatelor.
INDEPENDENȚĂ: stațiile de tratare a apei sunt conectate direct la rețeaua municipală de apă ceea ce vă conferă o independență față de orice fel de furnizor de apă îmbuteliată.

PARTENERI INDUSTRIAL

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

SUCCESSFUL STORIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CHEF ALEXANDRU DUMITRU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

DOUBLE TREE BY HILTON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

RAMADA HOTEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.