ÎNSCRIE-TE PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

HIGH PERFORMANCE & EXCELENCE

Cu ajutorul sistemelor personalizate de tratare și purificare a apei construite pentru a îndeplini nevoile specifice companiilor din sectorul industrial de la Nazzuro, veți avea întotdeauna siguranța că apa pe care o utilizați este de cea mai înaltă calitate pentru îmbunătățirea performanței proceselor de producție.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI APOI TE VOM CONTACTA CU OFERTA TA PERSONALIZATĂ!


PROVENIENȚA APEI*

ÎN CE INDUSTRIE ACTIVAȚI?*

CÂT DE MARE ESTE COMPANIA DVS?*

* CÂMP OBLIGATORIU

Nazzuro Aqua se angajează să vă protejeze și să respecte confidențialitatea dvs. și vom folosi informațiile dvs. personale doar pentru a vă administra contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care le-ați solicitat de la noi. Din când în când, am dori să vă contactăm despre produsele și serviciile noastre, precum și despre alte conținuturi care vă pot interesa. Dacă consimțiți să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați mai jos pentru a spune cum ați dori să vă contactăm:

Pentru a vă oferi conținutul solicitat, trebuie să stocăm și să prelucrăm datele dvs. personale. Dacă consimțiți să stocăm datele dvs. personale în acest scop, vă rugăm să bifați caseta de mai jos.

Vă puteți dezabona de la aceste comunicări în orice moment. Pentru mai multe informații despre cum să vă dezabonați, despre practicile noastre de confidențialitate și despre cum ne-am angajat să vă protejăm și să respectăm confidențialitatea dvs., vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

* CÂMP OBLIGATORIU

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.