FIT4U

THE FIT4U EXPERIENCE

Conceptul Nazzuro Fitness a fost implementat pentru prima dată în sălile de fitness FIT4U din Oradea. Pentru sălile de fitness FIT4U am construit un sistem Nazzuro de purificare și condiționare a apei, care oferă apă purificată rece, la temperatură ambientală sau frizzante.

AQUA CORNER: Sub forma unui dozator tip draft, clienții beneficiază de apă proaspăt purificată pe loc, o apă purificată, liberă de contaminanți, metale grele, nitriți, nitrați și chiar microplastic.

"HIDRATAREA ESTE IMPORTANTĂ PENTRU UN CORP SĂNĂTOS, DE ACEEA SUNTEM ÎNCÂNTAȚI SĂ OFERIM ȘI CLIENȚILOR NOȘTRI O APĂ PURĂ ȘI ECHILIBRATĂ DE LA NAZZURO"

DANIEL BOLBA

Propietar FIT4U

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE

Hidratarea corespunzătoare înainte, în timpul și după antrenamente este esențială pentru un corp sănătos și echilibrat. Apa Nazzuro este o apă purificată, echilibrată mineral care oferă corpului celor care sunt în mișcare o hidratare corectă.

ABONAMENT PENTRU APĂ PURIFICATĂ. NELIMITAT

FIT4U oferă posibilitatea clienților săi de a achiziționa un abonament de hidratare alături de abonamentul la sală. Cu acest abonament, te bucuri de apă purificată, nelimitată, la sală.

Play Video

DESCOPERĂ DIVIZIILE

Consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment.
Un concept adresat întregii familii cu o soluție sigură pentru sănătate.
Sisteme de purificare pentru HORECA.
Soluții personalizate pentru birouri.
Calitate excepțională dată de puritatea apei utilizate în procesele de producție.
Confortul din noul cămin, cu apă purificată din prima zi acasă.
Sisteme de purificare pentru săli de sport.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.