A GOOD DAY START WITH A GOOD GLASS OF WATER

O apă sănătoasă susține o echipă plină de viață, cu productivitate ridicată. Cu sistemele de purificare Nazzuro, angajații și clienții dumneavoastră vor avea permanent la dispoziție o apa purificată și perfect echilibrată. Pentru a putea fi productivi și a lucra la capacitate maximă, organismul uman are nevoie de o hidratare corespunzătoare, iar calitatea apei reprezintă un factor esențial care face diferența dintre o apă pur și simplu potabilă și o apă sănătoasă.
Soluțiile profesionale pentru spațiile de birouri oferă satisfacție angajaților, siguranță și confort managementului și, nu în ultimul rând, costuri reduse și o amprentă mai mică de carbon asupra planetei. Sistemele ultraperformante create special pentru nevoile companiei dumneavoastră curăță, tratează și remineralizează, pe loc, apa de la rețea, eliminând astfel disconfortul creat de achiziția de apă îmbuteliată – fie că este vorba recipiente de plastic de unică folosință sau de fântâni cu apă îmbuteliată.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Fiecare companie este diferită. În funcție de specificul activității, numărul de angajați și spații, precum și de volumul de apă necesar, echipa de ingineri și tehnicieni profesioniști Nazzuro va crea un sistem personalizat de aparate de purificare și condiționare a apei și vă va oferi un set de recipiente reutilizabile cu design premium, ce pot fi personalizate cu logoul companiei dumneavoastră.

Soluțiile Nazzuro Office cuprind sisteme performante care permit furnizarea de apă purificată în orice moment, la volumul necesar deoarece purificarea și condiționarea apei se realizează pe loc, aparatele de purificat fiind conectate direct la rețeaua municipală de apă.

BENEFICIILE NAZZURO OFFICE

RETENȚIA ANGAJAȚILOR: este demonstrat faptul că hidratarea
corespunzătoare ne ajută să fim sănătoși, concentrați și productivi.
Soluțiile Nazzuro Office oferă mai mult decât apă potabilă, oferă o apă
sănătoasă, pură și echilibrată mineral ce oferă un boost de energie care îi poate ajuta pe angajații dumneavoastră să aibă un randament mai
ridicat, să fie mai sănătoși și chiar mai fericiți.

SUSTENABILITATE: prin reducerea consumului de plastic de unică folosință compania dumneavoastră contribuie pentru un viitor mai bun, #fărăplastic. Recipientele cu design deosebit pentru servirea apei sunt realizate din materiale reutilizabile și reciclabile iar noi vă punem la dispoziție un recipient special marca Runbott ce poate fi personalizat cu logoul companiei dumneavoastră.

STRES-FREE LOGISTICS: cu sistemele Nazzuro Office nu va mai fi nevoie să comandați apă pentru compania dumneavoastră și nici nu veți mai rămâne fără apă în momente critice.

COSTURI REDUSE: datorită sistemelor de purificare a apei de la Nazzuro concepute pentru spații de muncă care purifică pe loc apa municipală, veți beneficia de reducerea costurilor logistice, de transport, depozitare și răcire a apei îmbuteliate.

ACHIZIȚIE SAU ÎNCHIRIERE?

Sistemele Nazzuro Office pot fi atât achiziționate de către compania dumneavoastră, cât și închiriate sub forma unui abonament lunar.

PARTENERI OFFICE

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

SUCCESSFUL STORIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CHEF ALEXANDRU DUMITRU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

DOUBLE TREE BY HILTON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

RAMADA HOTEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.