NAZZURO SUSȚINE O LUME
#FĂRĂPLASTIC

Considerat o inovație la momentul la care a fost descoperit, plasticul, ușor de obținut, ieftin și versatil a reușit să acapareze toate domeniile și să devină o parte importantă din viața oamenilor. Însă, efectele nocive ale consumului de plastic au început să iasă la suprafață, iar acum pădurile, oceanele și chiar și organismul uman conțin micro-particule din plastic.

Viitorul planetei depinde de fiecare dintre noi iar alegerile pe care le facem vor avea mereu în ele grija pentru mediul înconjurător. Credem într-o lume fără plastic, iar soluțiile de purificare a apei și recipientele refolosibile sunt un prim pas pe care îl putem face spre un viitor mai sigur.

E TIMPUL PENTRU SCHIMBARE

Pentru a putea încetini și, în cele din urmă stopa consumul excesiv de plastic de unică folosință, încurajăm adoptarea unui stil de viață care să minimizeze utilizarea plasticului. Să începem de la cel mai important element din natură: apa.

Apa este sursa de hidratare și vitalitate a organismului uman. Folosim apa în agricultură, industrie, pentru spălarea și prepararea hranei, pentru îmbăiere. Apa potabilă este esențială omului modern.

Însă nu apa potabilă nu înseamnă că este și o apă sigură. În apa potabilă sunt prezente impurități de tipul: nitriți, nitriți, clor, metale grele, sedimente, micro particule de plastic care inevitabil ajung să contamineze solul, alimentele și chiar și organismul nostru.
Sistemele de purificare a apei Nazzuro își pot găsi locul în orice spațiu: acasă, în restaurante, hoteluri, birouri, companii industriale, în școli sau în spații publice deoarece oferă mereu o apă pură, perfect echilibrată și sănătoasă fără a fi nevoie să apelați la apa îmbuteliată atât de dăunătoare pentru mediul înconjurător.

Recipientele reutilizabile de la Nazzuro susțin experiența unei ape mai bună, mai curată, sustenabilă care să vă bucure și care să vă susțină în misiunea de a reduce volumul de plastic din viața de zi cu zi.

KILOMETRUL 0

Sistemele de purificare sunt conectate direct la rețeaua municipală de apă – în felul acesta se reduce impactul negativ asupra mediului – apa Nazzuro nu este niciodată îmbuteliată, transportată sau depozitată.

Purificarea apei se realizează pe loc ca să te bucuri de o apă proaspătă de fiecare dată când deschizi robinetul. Dar asta înseamnă mult mai mult decât o apă bună și sănătoasă, înseamnă și grijă pentru protejarea naturii – apa Nazzuro nu generează o amprentă de carbon suplimentară, cum este în cazul apei îmbuteliate care presupune un proces complex de producție a plasticului, îmbuteliere, depozitare și transport.

Pentru producția unei tone de plastic se consumă peste 774 KW de curent electric, 2490 litri de ulei, 28.720 KW de energie, 23 mc de teren iar unui ambalaj de plastic îi ia sute de ani să se descompună, timp în care contaminează râurile, oceanele și pădurile provocând efecte nocive pe termen lung, pentru întregi generații. Cu apa purificată suntem deja cu un pas înainte în protejarea planetei.

REDU, REUTILIZEAZĂ, RECICLEAZĂ

Numai 9% din plasticul de unică folosință consumat la nivel global se reciclează. Cauzele sunt multiple: de la lipsa educației, la sistemele de colectare selectivă neperformante, la ignoranță și nepăsare. Vestea bună este că evoluția tehnologiei informației și rețelelor sociale precum și preocuparea noilor generații pentru protejarea mediului înconjurător au contribuit la răspândirea cunoștințelor despre efectele nocive ale consumului de plastic și despre soluțiile pe care le avem la îndemână pentru a putea face o schimbare pozitivă

Cum poți să reduci consumul de plastic de unică folosință?
• Alege sisteme de purificare a apei pentru acasă;
• La restaurante, alege opțiunea de apă purificată în loc de apă îmbuteliată;
• Folosește recipiente reutilizabile;
• Cumpără produse vrac, neambalate în plastic;
• Renunță la paiele de plastic și la tacâmurile de unică folosință;
• Poartă cu tine sacoșe reutilizabile.

ÎNCEPE ACUM,
CU UN SIMPLU PAHAR CU APĂ

Nazzuro oferă soluții personalizate de purificare și păstrare a apei, prietenoase cu mediul înconjurător prin intermediul celor 7 divizii:
Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness.Alege sistemele Nazzuro potrivite proiectului tău și fă primul pas spre o lume mai curată, nepoluată, o lume #fărăplastic.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

TESTAREA APEI

Înscrie-te ca să vezi cum se transformă apa de la robinetul tău în apă purificată Nazzuro.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.