E TIMPUL PENTRU APĂ PURĂ, NELIMITATĂ, ACASĂ

Sistemele de purificare Nazzuro Home sunt create special pentru a oferi bunăstare, siguranță și bucurie celor care locuiesc și trăiesc în căminele care au ales sănătatea, puritatea și echilibrul apei Nazzuro, care oferă în același timp confortul și economisirea banilor cheltuiți pe apa îmbuteliată.
Confortul oferit de sistemele Nazzuro Home este impresionant – o dată ce vă veți obișnui cu apa pură, perfect echilibrată și cu gust incredibil, chiar de la robinetul metal free din bucătăria dumneavoastră veți dori să aveți parte de așa apă oriunde veți merge.
Sistemele de purificare Nazzuro Home au o capacitate de stocare a apei de până la 6L astfel încât nu veți rămâne fără apă bună de băut în momente cheie. Apa municipală este purificată în timp real, astfel încât vă veți bucura de o apă proaspătă în fiecare moment.

O APĂ SĂNĂTOASĂ

Cu toții ne dorim să oferim familiei noastre un stil de viață sănătos. Pentru a funcționa în parametri normali, organismul nostru are nevoie de o hidratare optimă, permanent. În acest context, este bine de știut faptul că o apă sănătoasă este mai mult decât o apă potabilă.
Sistemele oferite de Nazzuro sunt bazate pe tehnologii avansate și validate pentru o apă de o calitate excelentă. Dețin certificări obiective (evaluarea calității apei înainte și după purificare) și sunt construite din echipamente complexe ce elimină, în trepte, întreg spectrul de contaminanți.
Legislația permite ca în apa potabilă să existe nitriți, metale grele, clor și alți contaminanți, în anumite limite. Conceptul de APĂ SĂNĂTOASĂ, însă, presupune o apă lipsită de contaminanți. Furnizorii alternativi de apa îmbuteliată respectă legislația apei potabile prelucrată de Administrația de Sănătate Publică, dar nu garantează o apa purificată și sănătoasă.

BENEFICIILE NAZZURO HOME

SĂNĂTATE: apa potabilă conține un întreg spectru de contaminanți fizici și chimici
care există în mod obișnuit în apa municipală și pe care autoritățile le consideră ca
fiind în limite normale. Însă, puteți face mai mult pentru sănătatea dumneavoastră
optând pentru sistemele de purificare a apei de la Nazzuro create pentru acasă
care filtrează, purifică și remineralizează pe loc apa municipală, oferindu-vă de
fiecare dată un pahar cu apă perfect echilibrat și sănătos de care corpul
dumneavoastră are nevoie.

CONFORT: hidratarea este o componentă esențială a vieții noastre de zi cu zi.
Fără ea, nu putem exista. De aceea, apa pe care o consumăm trebuie să fie
sănătoasă, de înaltă calitate dar mai ales disponibilă în orice moment. Cu
sistemele de purificare a apei de la Nazzuro veți uita cum e să rămâneți fără apă,
cum e să cărați baxuri întregi de apă îmbuteliată și de grija reciclării selective a
deșeurilor din plastic de unică folosință.

ECONOMISIRE: sistemele de purificare a apei de la Nazzuro concepute pentru acasă trebuie privite ca o investiție pe termen lung care oferă avantajul de a economisi o sumă consistentă de bani atât în privința achiziției de apă îmbuteliată, cât și a costurilor cu reciclarea selectivă a recipientelor din plastic.
STIL DE VIAȚĂ: sistemele de purificare a apei Nazzuro Home prin toate beneficiile pe care le pune la dispoziție vă oferă în final un stil de viață deosebit, sănătos care să vă dea o stare de bine și satisfacție că ați ales cea mai bună apă pentru sănătatea dumneavoastră și a familiei.

RECIPIENTE REUTILIZABILE, DESIGN PREMIUM

Apa purificată de la Nazzuro se servește în recipiente premium, reutilizabile. Pentru acasă vă punem la dispoziție recipiente și pahare premium din sticlă pentru servirea apei, cât și recipiente reutilizabile de la Runbott pe care să le folosiți atunci când sunteți în mișcare la serviciu, școală, sport sau în calătorii.

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de preț în funcție de nevoile tale.

TESTAREA APEI

Înscrie-te ca să vezi cum se transformă apa de la robinetul tău în apă purificată Nazzuro.

SUCCESSFUL STORIES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CHEF ALEXANDRU DUMITRU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

DOUBLE TREE BY HILTON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

RAMADA HOTEL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.