FORBES

FORBES KIDS FESTIVAL

În cadrul festivalului organizat de Forbes Kids Romania, Forbes KIDS Festival 2022, la București, Nazzuro Aqua a fost APA OFICIALĂ a evenimentului la care au participat peste 4000 de persoane.

„CÂND VINE VORBA DE APĂ, TREBUIE SĂ FIM ȘI MAI ATENȚI ȘI MAI RESPONSABILI IAR ALĂTURI DE VOI SUNTEM MAI PRIETENOȘI CU NATURA”

Valentina Merlici

Forbes Kids România

AQUA BAR NAZZURO

Participanții la Forbes Kids Festival s-a bucurat de apă purificată rece, la temperatură ambientală și frizzante GRATUITĂ și NELIMITATĂ.

Copii și părinții lor au avut ocazia să descopere în cornerul Nazzuro, calitatea apei printr-o Demonstrație de Testarea Calității Apei realizată de colegul nostru Radu. S-aa verificat Totalul Solidelor Dizolvate în apă și s-au realizat Testul durității apei și al clorului din apă precum și absorbția de către legume și fructe.

 

RUNBOTT

La standul Runbott, participanții au aflat mai multe despre beneficiile recipientelor reutilizabile. Realizate din materiale premium, de cea mai înaltă calitate, recipientele Runbott sunt prietenoase cu mediul înconjurător și mențin băuturile reci timp de 24 de ore și calde timp de 12 ore. Ele vin in mai multe dimensiuni și forme și sunt potrivite pentru transportul apei, ceaiurilor și chiar și al prânzului.

Play Video

DESCOPERĂ DIVIZIILE

Consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment.
Un concept adresat întregii familii cu o soluție sigură pentru sănătate.
Sisteme de purificare pentru HORECA.
Soluții personalizate pentru birouri.
Calitate excepțională dată de puritatea apei utilizate în procesele de producție.
Confortul din noul cămin, cu apă purificată din prima zi acasă.
Sisteme de purificare pentru săli de sport.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.