FORBES

PARTENERIAT STRATEGIC

Din 2023, avem bucuria de fi partenerii strategici ai renumitei publicații de business Forbes România. Nazzuro Aqua este apa oficială a evenimentelor Forbes România iar echipa Forbes România beneficiază de apa Nazzuro Aqua pe tot parcursul anului, aceasta fiind disponibilă la cel mai înalt nivel de calitate și servită în recipiente reutilizabile, sustenabile.

„CÂND VINE VORBA DE APĂ, TREBUIE SĂ FIM ȘI MAI ATENȚI ȘI MAI RESPONSABILI IAR ALĂTURI DE VOI SUNTEM MAI PRIETENOȘI CU NATURA”

Valentina Merlici

Forbes Kids România

SUSTENABILITATE

Împreună cu Forbes, suntem determinați să contribuim la o schimbare reală în ceea ce privește impactul plasticului asupra planetei noastre. Într-o lume în care plasticul a devenit o problemă urgentă, soluțiile noastre de purificare a apei și recipientele reutilizabile oferă o alternativă sustenabilă pentru a reduce poluarea cu plastic.

#FĂRĂPLASTIC

Recipientele reutilizabile de la Nazzuro sprijină experiența unei apei mai bune și pure, promovând în același timp un stil de viață sustenabil și responsabil.

Forbes, ca o platformă de comunicare de prestigiu, ne susține eforturile și contribuie la conștientizarea importanței consumului responsabil de apă și a reducerii poluării cu plastic.

Play Video

DESCOPERĂ DIVIZIILE

Consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment.
Un concept adresat întregii familii cu o soluție sigură pentru sănătate.
Sisteme de purificare pentru HORECA.
Soluții personalizate pentru birouri.
Calitate excepțională dată de puritatea apei utilizate în procesele de producție.
Confortul din noul cămin, cu apă purificată din prima zi acasă.
Sisteme de purificare pentru săli de sport.

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.