Holcim – pasiune și performanță

Scris de Nazzuro Aqua

30/08/2020 -

12:27

#lifestyle        #nazzuro        #office        #water

Holcim România este unul dintre cei mai activi investitori din industria construcțiilor din România. Investițiile în modernizarea tehnologiei de producție, protecția mediului, dezvoltarea afacerii, sănătatea si securitatea în muncă, proiecte sociale și în domeniul resurselor umane sunt o prioritate pentru Holcim.

Compania deține 2 fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare și un terminal de ciment la Turda, 16 stații ecologice de betoane, 5 stații de agregate, 2 stații de lianți speciali și un terminal de ciment în București. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 1.000 de angajați.

Principiul pe care se consolidează întreaga strategie de business a Holcim este cel al dezvoltării durabile, care se concretizează în toate acțiunile companiei prin tripla abordare a liniilor directoare – performanta economică, protecția mediului înconjurător și responsabilitatea socială. Holcim România pune astăzi bazele solide ale unui viitor durabil prin eforturile de a răspunde într-o manieră sustenabilă prezentului.

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm faptul că Holcim a ales pentru angajații săi purificatoarele de apă oferite de Nazzuro. Alegerea noastră ca și partener și furnizor de apă de calitate și sănătoasă s-a realizat după multe teste în cele mai avansate laboratoare Holcim. Apa oferită de purificatorul nostru a fost de departe soluția de cea mai bună calitate oferind o apă pură și echilibrată.

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Nazzuro Aqua a participat cu un stand generos, cu un design care a atras..
Mersul la sală te umple de energie, bună dispoziție și vitalitate, dar te poți..
Corpul tău are nevoie de apă pentru a funcționa la capacitate maximă, pentru a..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.