Lansarea Nazzuro Family la Baby Boom Show

Scris de Nazzuro Aqua

04/03/2020 -

10:03

Te-ai întrebat vreodată dacă într-adevăr apa, până să ajungă la tine (de la robinet sau din magazine), și-a păstrat calitatea? Vino la standul Nazzuro Family din cadrul târgului Baby Boom Show să descoperi avantajele sistemelor de purificare a apei dedicate familiilor contemporane.

Esențială pentru un organism sănătos, consumul de apă te reîmprospătează și de ajută să fii în formă pentru orice îți propui. De aceea, este important ca apa pe care o bei să fie curată și sigură, pentru sănătatea întregii familii. Noul concept Nazzuro Family va fi lansat la nivel național în weekendul 5-8 martie, în cadrul Târgului Baby Boom Show, ce va avea loc în București, la Romexpo, Pavilionul B1.

Nazzuro Family îți aduce o apă pură, proaspătă, la îndemână în orice moment!

Corpul tău are nevoie de apă pentru a funcționa la capacitate maximă, pentru a metaboliza ceea ce mănânci și pentru a-ți oferi energie pentru întreaga zi. De aceea, este extrem de important ca apa pe care o bei să aibă o calitate superioară, să fie sigură și hidratantă. În general, oamenii consumă apă îmbuteliată sau de la robinet, crezând că este sigură însă aceasta poate să ascundă pericole pe care încă nu le cunoaștem.

Aparatele Nazzuro folosesc cea mai performantă tehnologie în procesul de filtrare al apei, creat pentru a putea obține o apă pură și sigură pentru consum. Sistemul de purificare al apei, prin osmoză inversă, îmbunătățește calitatea apei municipale, eliminând sărurile în exces, reziduurile de pe țevile de transport a apei, bacteriile, metalele grele, pesticidele și produsele chimice.

Sistemele de purificare a apei Nazzuro prezintă numeroase avantaje atât în ceea ce privește calitatea și siguranța apei pentru sănătate, cât și în ceea ce privește confortul și bugetul familiilor.

„Primul lucru de care m-a convins Nazzuro a fost că voi scăpa de cumpăratul și căratul sticlelor de apă de la magazin. M-a convins și faptul că cei de la Nazzuro au realizat testarea apelor din casă atât de la robinet, cât și din sticlele de apă pe care le avem. Când am văzut rezultatele testelor cu substanțe de contrast am fost șocată de ce exista în apa cu care preparam inclusiv laptele praf pentru bebelușul meu. După acest test, am preparat laptele praf numai cu apa purificată Nazzuro, care este atât de bună încât nu necesită fierbere.” — Laura Horj, medic stomatolog, 2 copii

Apa este vitală pentru sănătatea ta și a membrilor familiei tale. De aceea, este important să le oferi o apă pură, potrivită lor, în recipiente ecologice și sigure, atât pentru ei, cât și pentru mediul înconjurător.

Testul de clor, al durității apei și testul compoziției solidelor îți pot dezvălui adevărul despre apa pe care o consumi, în fiecare zi. Înscrie-te pentru o testare a apei pe care o bei și vino cu 1 – 2 litri de apă pentru testare și purificare a acesteia, pe loc, la standul Nazzuro Family din cadrul Târgului Baby Boom Show: Înscriere testare apă.

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Forbes Kids Festival 2022 a transformat grădina de la Crowne Plaza într-un tărâm de..
Nazzuro Aqua a participat cu un stand generos, cu un design care a atras..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.