Nazzuro Aqua la Gala Forbes LIFE Awards 2022

Scris de Nazzuro Aqua

27/12/2022 -

18:28

A fost o bucurie să fim partenerii și apa oficială a evenimentului Forbes LIFE Awards, eveniment dedicat celebrării artei de a trăi frumos, 𝑙𝑎 𝑑𝑜𝑙𝑐𝑒 𝑣𝑖𝑡𝑎.
Ioan Bențe, CEO Nazzuro Aqua a vorbit invitaților despre rolul apei Nazzuro, perfect echilibrată, sănătoasă și sigură în viețile noastre.

Într-o perioadă fără precedent pentru istoria recentă, am învățat să prețuim lucrurile care ne fac viața mai frumoasă. Pe 10 noiembrie ne-am văzut la Forbes LIFE Awards, ocazia ideală de a ne reuni și a depăna amintiri, într-o atmosferă care a recreat spațiul italian – la dolce vita.

Seara a fost o celebrare a vieții trăite frumos, într-o superbă atmosferă italiană, de la portocali și lămâi, la ceasurile Dolce Vita, până la muzică și desertul La dolce vita, tortul cu cremă de citrice.

Am început cu o discuție încântătoare și educativă despre ce înseamnă să trăim frumos în aceste vremuri dificile – La dolce vita – utopie sau posibil? –, moderată de Sonia Argint, prezentatoare TV și blogger, alături de speakerii invitați:

Andreea Birladeanu, Marketing Manager TEILOR

Ioana Bâldea Constantinescu, Brand Manager Editura Corint

Cristian Samfira, Designer

Ioan Bențe, cofondator și CEO Nazzuro Aqua, ne-a vorbit despre rolul apei purificate Nazzuro, perfect echilibrată, sănătoasă și sigură în viețile noastre.

Play Video

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Holcim România este unul dintre cei mai activi investitori din industria construcțiilor din România...
De la apa îmbuteliată, la cafeaua preferată to go, la cumpărăturile din piață sau..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.