Nazzuro Aqua la Gala Forbes LIFE Awards 2022

Scris de Nazzuro Aqua

27/12/2022 -

18:28

A fost o bucurie să fim partenerii și apa oficială a evenimentului Forbes LIFE Awards, eveniment dedicat celebrării artei de a trăi frumos, 𝑙𝑎 𝑑𝑜𝑙𝑐𝑒 𝑣𝑖𝑡𝑎.
Ioan Bențe, CEO Nazzuro Aqua a vorbit invitaților despre rolul apei Nazzuro, perfect echilibrată, sănătoasă și sigură în viețile noastre.

Într-o perioadă fără precedent pentru istoria recentă, am învățat să prețuim lucrurile care ne fac viața mai frumoasă. Pe 10 noiembrie ne-am văzut la Forbes LIFE Awards, ocazia ideală de a ne reuni și a depăna amintiri, într-o atmosferă care a recreat spațiul italian – la dolce vita.

Seara a fost o celebrare a vieții trăite frumos, într-o superbă atmosferă italiană, de la portocali și lămâi, la ceasurile Dolce Vita, până la muzică și desertul La dolce vita, tortul cu cremă de citrice.

Am început cu o discuție încântătoare și educativă despre ce înseamnă să trăim frumos în aceste vremuri dificile – La dolce vita – utopie sau posibil? –, moderată de Sonia Argint, prezentatoare TV și blogger, alături de speakerii invitați:

Andreea Birladeanu, Marketing Manager TEILOR

Ioana Bâldea Constantinescu, Brand Manager Editura Corint

Cristian Samfira, Designer

Ioan Bențe, cofondator și CEO Nazzuro Aqua, ne-a vorbit despre rolul apei purificate Nazzuro, perfect echilibrată, sănătoasă și sigură în viețile noastre.

Play Video

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Primele nouă luni, în burtică, sunt bazele unei vieți sănătoase a bebelușului. Tot ceea..
Holcim România este unul dintre cei mai activi investitori din industria construcțiilor din România...

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.