5 motive pentru care să alegi apa purificată

Scris de Nazzuro Aqua

24/02/2020 -

10:11

Corpul tău are nevoie de apă pentru a funcționa la capacitate maximă, pentru a metaboliza ceea ce mănânci și pentru a-ți oferi energie pentru întreaga zi. De aceea, este extrem de important ca apa pe care o bei să aibă o calitate superioară, să fie sigură și hidratantă. În general, oamenii consumă apă îmbuteliată sau de la robinet, crezând că este sigură însă aceasta poate să ascundă pericole pe care încă nu le cunoaștem.

Sistemele de purificare a apei Nazzuro prezintă numeroase avantaje atât în ceea ce privește calitatea și siguranța apei pentru sănătate, cât și în ceea ce privește confortul și bugetul familiilor. Îți prezentăm mai jos cele 5 motive pentru care merită să învestești într-un sistem de purificare al apei, potrivit nevoilor tale și ale familiei tale:

1. Hidratare

Principalul element chimic din care este format organismul este H20, adică apa, și reprezintă aproximativ 60% din corpul unui adult. Apa contribuie la distribuirea substanțelor nutritive și a oxigenului către toate celulele corpului, are rol în eliminarea toxinelor și reglează temperatura copului. Din aceste motive, hidratarea corespunzătoare este foarte importantă pentru buna funcționare a organismului tău. Organismul elimină apa sub formă de transpirație, urină și prin respirație, astfel că este important să refaci zilnic rezervele de apă ale organismului consumând cantitatea potrivită de apă pentru nevoile corpului tău.

2. Siguranță

Sistemul de purificare Nazzuro îmbunătățește calitatea apei municipale, eliminând sărurile în exces, reziduurile de pe țevile de transport a apei, bacteriile, metalele grele, pesticidele și produsele chimice rezultând o apă pură, proaspătă și, mai ales, sigură pentru întreaga familie. Nazzuro folosește o tehnologie avansată de filtrare al apei, denumită osmoză inversă, creată pentru a putea obține o apă pură, sigură pentru consum. Aceasta este cea mai bună metodă prin care se produce apă pură cu ajutorul unui sistem fizic (fără utilizarea de produse chimice).

3. Confort

Multe familii nu au încredere în siguranța apei de la robinet pentru consumul ei direct. De aceea, multe aleg să cumpere apă îmbuteliată, uneori în baxuri sau bidoane grele. Să cari toată acea apă este obositor. Cu Nazzuro Aqua, căratul de apă devine istorie. Nici nu îți vei mai aminti cum e să cari sticle grele și te vei obișnui imediat cu confortul oferit de disponibilitatea imediată a apei proaspăt purificată, direct de la robinetul special Nazzuro Aqua. Gata și cu flacoanele goale care îți ocupă spațiul și pe care trebuie să le duci în containerul special pentru ambalaje de plastic.

4. Economie

De multe ori, rămâi fără apă în cele mai critice momente și ești nevoit să cobori până la magazin și te întorci nu doar cu o sticlă de apă ci și cu 2,3 alte lucruri care ți-au făcut cu ochiul în magazin. Investiția în sistemul Nazzuro Aqua își va dezvălui beneficiile atât imediat, cât și în timp. Imediat vei simți gustul pur al apei care îți hidratează corpul și mintea, nu vei mai simți presiunea de a cumpăra constant apă îmbuteliată. În timp, vei economisi banii pe care îi cheltuiești direct pe apa îmbuteliată, cât și indirect.

5. Sustenabilitate

Dacă grija pentru mediul înconjurător este una dintre preocupările tale, trebuie să știi că o dată ce ai instalat purificatorul de apă nu vei mai fi nevoit să cumperi apă îmbuteliată, în sticle de plastic, deoarece vei putea transporta cu tine apă proaspătă, purificată, în recipiente reutilizabile oriunde mergi. La serviciu, la școală sau în excursii, apa Nazzuro te însoțește și te ajută să rămâi hidratat și plin de energie, ca să te bucuri de viață.
Sistemele de purificat Nazzuro vor schimba, cu adevărat, felul în care consumi apă. Vei avea întotdeauna siguranța că apa pe care tu și familia ta o beți este pură, de încredere, disponibilă în orice moment, chiar și atunci când se întrerupe furnizarea cu apă municipală, din orice motiv.

Surse: 

https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/in-depth/water/art-20044256
https://www.who.int/en/news-room/fact-sheets/detail/drinking-water

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Forbes Kids Festival 2022 a transformat grădina de la Crowne Plaza într-un tărâm de..
Cei mici au nevoie de ajutorul părinților să îi ghideze în primii ani de..
Sistemele de purificare a apei au fost configurate special pentru nevoile familiilor moderne -..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.