Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.
Chef Patricio Massimino este un bucătar argentinian de excepție cu origini italienești, cu o educație și experiență gastronomică internațională. A fost bucătar-șef la prestigiosul restaurant Relais&Chateaux Le Bistrot Français, din București, în perioada 2020-2023.
Pasiunea pentru mâncare i-a fost trezită încă din copilărie, observând-o pe Nonna cum gătește pentru familie. Tot în copilărie, a fost responsabil de pregătirea meselor pentru familia sa făcând acest lucru cu plăcere. De atunci, i-a fost foarte clar ce carieră își dorește să urmeze – cea de bucătar.
După terminarea liceului, Chef Patricio Massimino a știut că dorește să urmeze o carieră în gastronomie. A început de jos, cu spălatul vaselor în bucătăria unui restaurant, iar mai apoi la restaurante cu stele Michelin pentru a putea testa experiența reală și completă a muncii de bucătar.
Și-a dorit să învețe, să se perfecționeze, așa că a mers la Paris, la celebra Școală de Artă Culinară și Management Hotelier Le Cordon Bleu ce are o istorie de peste 125 de ani și în cadrul căreia s-au format bucătari faimoși precum Julia Child, Eric and Bruce Bromberg, Mary Berry, Vicky Lau, Pooja Dhingra, Gastón Acurio și mulți alți studenți absolvenți, bucătari profesioniști în întreaga lume.
Formarea ca bucătar la una dintre cele mai prestigioase Școli Culinare din lume i-a oferit lui Chef Patricio Massimino o deschidere către posibilități infinite. De acolo, s-a întors în Spania la un restaurant cu 2 stele Michelin, mai apoi a luat drumul Caraibelor unde timp de 7 ani a lucrat în hoteluri boutique, iar între 2020-2023 a fost în România, la Le Bistrot Français.
Pentru Chef Patricio Massimino, Le Bistrot Français cuprinde tot ceea ce își dorește de la un restaurant: nu numai produse de o înaltă calitate ci o filosofie de muncă în restaurant, de respect a clientului și a servirii.
Preparatul său preferat încă de pe vremea când studia la Școala de Artă Culinară este foie gras, preparat care și-a găsit locul în meniul de la Le Bistrot Français sub două forme: Pan Seared Foie Gras și Foie Gras Terrine.
Chef Patricio Massimino a descoperit apa Nazzuro la Le Bistrot Français și a folosit-o în prepararea mâncărurilor sofisticate. Calitatea și puritatea apei Nazzuro potențează aroma naturală a ingredientelor folosite în rețetele sale și este de părere că apa, trebuie să fie la fel de bună ca ingredientele și la fel de potrivită precum vinul care acompaniază un preparat.
Înscrie-te să primești o ofertă personalizată de
preț în funcție de nevoile afacerii tale Horeca.
Descoperă poveștile de succes a celor care pun pasiune în tot ceea ce fac și care prin muncă, consecvență și curaj au ajuns și vor ajunge departe.
București
Șoseaua Pipera nr. 4
+40 730 531 883
office@nazzuro.ro
Oradea
Str. Cuza Vodă nr. 74-76
+40 730 611 193
office@nazzuro.ro
Suport Tehnic
+40 728 838 505
Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.