O nouă ediție a Târgului Baby Boom – toamna 2022

Scris de Nazzuro Aqua

06/09/2022 -

15:22

Nazzuro Aqua este prezentă la o nouă ediție a Târgului Baby Boom ce are loc în București, la Romexpo, pavilionul B1, stand poziția 39.

În cadrul târgului, toți participanții vor putea bea apă purificată la temperatură ambientală, rece sau frizzante GRATUIT de la punctele de hidratare Nazzuro, pregătite special pentru toți cei care vor vizita târgul Baby Boom Show pe parcursul celor 4 zile. De asemenea, familiile interesante vor putea observa cum funcționează un sistem de purificare a apei pentru locuințe, având și posibilitatea de a testa calitatea apei pe care aceștia o consumă, în fiecare zi. În cadrul standului standul Nazzuro se vor realiza testări ale calității apei cu ajutorul testului de clor, al durității apei și testului compoziției solidelor.

Apa purificată Nazzuro este sigură pentru prepararea formulei de lapte a celor mici, precum și recomandată pentru hidratarea suplimentară în momentul începerii diversificării. Cu un gust bun, servite în recipiente reutilizabile ușor de folosit, apa purificată va fi nelipsită din rucsacul de școală, în mașină sau acasă.

Divizia Nazzuro Family cuprinde sisteme profesionale de purificare a apei pentru acasă dedicate familiilor contemporane – aparate compacte, silențioase, ce dispun de cele mai noi tehnologii și care produc o apă pură, de calitate superioară de fiecare dată; robineți speciali metal-free cu 3 ape pentru a utiliza apa purificată și apa municipală în același loc; recipiente, pentru păstrarea și consumul apei, ecologice, reutilizabile și sigure atât pentru ei, cât și pentru mediul înconjurător; sisteme suplimentare de dedurizare sau de hidrogenare, răcire și carbogazare a apei.

STANDUL RUNBOTT – RECIPIENTE REUTILIZABILE PREMIUM

Participanții la Târgul Baby Boom – ediția de toamnă pot descoperi recipientele reutilizabile premium de la Runbott, disponibile în 4 dimensiuni:

Runbott Sport: cu un strat ceramic și un capac cu șurub care ține băuturile reci timp de 24 de ore și calde timp de 12 ore, astfel încât să te poți bucura oriunde de băutura ta preferată.

Runbott Kids: pentru cei mici, ideal pentru a-l duce în parc, la munte sau la plajă. Cu muștiuc interschimbabil din silicon și mâner lateral ergonomic pregătit pentru agățare și transportare cât mai confortabilă.

Runbott Coffee: conceput pentru cafeaua ta din fiecare zi. Îți permite să îți bei băutura caldă preferată menținând-o fierbinte până la 12 ore datorită izolației cu perete dublu. Cel mai bun partener de călătorie chiar și într-o zi fierbinte de vară, păstrându-ți smoothie-ul, ceaiul cu gheață sau sucul de fructe la rece până la 24 de ore.

Runbott Lunch: Cutie de prânz termos Runbott Lunch, din oțel inoxidabil, cu pereți dubli și cu un bol interior fără BPA pentru transportul alimentelor solide și lichide. Peretele dublu cu camera de vid crește izolarea termică prin încetinirea schimbării temperaturii în interior. Alimentele își vor menține temperatura mai mult timp.

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Plasticul, deși extrem de versatil în producția de bunuri, generează mii de tone de..
Sistemele de purificare a apei au fost configurate special pentru nevoile familiilor moderne -..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.