Nazzuro Aqua la Baby Boom Show Mai 2022

Scris de Nazzuro Aqua

31/05/2022 -

11:26

În perioada 26-29 mai 2022, a avut loc târgul pentru copii între 0 – 7 ani şi viitoare mămici, Baby Boom Show organizat la Romexpo, București în cadrul căruia Nazzuro Aqua a prezentat sistemele de purificare a apei Nazzuro și recipientele reutilizabile Runbott

Nazzuro Aqua a participat cu un stand generos, cu un design care a atras atenția participanților la târg. Standul a fost conceput astfel încât vizitatorii să experimenteze live ce înseamnă sistemele de purificare ultraperformante a apei de la Nazzuro: de la felul în care acestea se poziționează sub masca chiuvetei, la sistemele de conectare la rețeaua de apă și la montajul robineților speciali metal-free care însoțesc aceste sisteme pentru a oferi o apă cât mai bună, purificată și echilibrată mineral.

Peste 500 de familii s-au arătat interesate de soluțiile de purificare a apei de la Nazzuro, printre care s-a numărat și numărat și familia Măruță, alături de cei doi copii.

Echipa de profesioniști Nazzuro a discutat cu fiecare familie în parte ca să identifice exact nevoile lor și le-au propus soluții atât de tratare a apei: dedurizare și filtrare, cât și soluții de purificare, hidrogenare sau carbogazificare a apei. Prin intermediul punctului de hidratare, participanții la târg au avut ocazia de a degusta apa Nazzuro, o apă blândă, cu gust plăcut și hidratantă.

Apa purificată înseamnă un stil de viață sănătos, sustenabil, #plasticfree, confortabil și relaxat. Sistemele de purificare a apei prezintă numeroase avantaje atât în ceea ce privește calitatea și siguranța apei pentru sănătate, cât și în ceea ce privește confortul și bugetul familiilor.

„M-a bucurat faptul că lumea a început să iasă din nou, să participe la evenimente iar în cadrul acestui târg s-a simțit o atmosferă de bună-dispoziție. Participanții la târg au fost curioși și dornici să afle cât mai multe informații despre calitatea apei. Pentru mulți din ei, a fost o surpriză plăcută să descopere soluțiile de purificare a apei într-un târg pentru copii  pe care le consideră extrem de importante pentru familiile lor.” — Ioan Bențe, CEO Nazzuro

Noul stand Runbott a atras și el atenția vizitatorilor la târg prin recipientele reutilizabile, de calitate premium într-o paletă atractivă de culori și prin interiorul ceramic ce păstrează băuturile reci timp de 24 de ore și calde timp de 12 și care nu lasă un gust și miros neplăcut, recipientele Runbott sunt alegerea firească pentru cei care își doresc să aibă grijă de mediul înconjurător.

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Corpul tău are nevoie de apă pentru a funcționa la capacitate maximă, pentru a..
Participanții la eveniment se vor putea hidrata GRATUIT la cele două puncte de hidratare..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.