Nazzuro Aqua la Gala Forbes 30 sub 30

Scris de Nazzuro Aqua

27/12/2022 -

18:15

Nazzuro Aqua a fost Apa Oficială a Evenimentului Forbes 30 sub 30, care a adus în prim-plan tinerii lideri și antreprenorii noii generații care vor schimba viitorul lumii.

Iată, după o pauză de doi ani, miercuri, 26 octombrie, la ARCUB Gabroveni, am făcut cunoștință în persoană cu promoțiile 2021 și 2022 ale Forbes 30 sub 30!

𝔽𝕠𝕣𝕓𝕖𝕤 𝟛𝟘 𝕤𝕦𝕓 𝟛𝟘, o poveste fără sfârșit! Cu toate că domeniile de activitate ale tinerilor din promoțiile 30 sub 30 variază de la business, la sport, artă, muzică, IT, activism sau cercetare, elementul care îi unește pe toți cei tinerii prezenți pe listele „30 sub 30” constă în performanțele excepționale pe care le-au obținut până în prezent.

Început în 2012, Forbes 30 sub 30 România este un proiect care identifică și recunoaște elita tinerilor lideri care schimbă peisajul afacerilor și al societății din România. În fiecare an primim zeci de nominalizări, iar acestea servesc drept punct de plecare pentru redactorii Forbes România, care lucrează la această listă în fiecare an.

Sursa: Forbes România

Play Video

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Mersul la sală te umple de energie bună dispoziție și vitalitate dar te poți..
Cei mici au nevoie de ajutorul părinților să îi ghideze în primii ani de..
Nazzuro Aqua a participat cu un stand generos cu un design care a atras..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.