Recipientele reutilizabile Runbott x Nazzuro

Scris de Nazzuro Aqua

26/05/2022 -

11:56

Mai mult de 200kg de deșeuri sunt aruncate în fiecare secundă în mări și oceane. 80% din acestea sunt formate din plastice și materiale derivate din plastice cărora le vor lua până la 1000 de ani să se degradeze, afectând viața marină, și ca urmare chiar și pe noi.

Studii recente au dezvăluit că în corpul bebelușilor se regăsesc particule de micro plastic. E timpul pentru o revoluție, e timpul să spunem NU recipientelor de unică folosință din plastic și să facem un prin pas spre o lume mai bună, mai sănătoasă, mai sigură. Alegerea Runbott ca brand partener Nazzuro a venit natural prin prisma faptului că brandurile noastre împărtășesc aceleași valori și principii: calitate, integritate și grija pentru mediul înconjurător.

Runbott este recipientul reutilizabil realizat din materiale premium, de cea mai înaltă calitate care nu doar că este prietenos cu mediul înconjurător ci și menține băuturile reci timp de 24 de ore și calde timp de 12 ore, oriunde ai fi, și nu lasă un gust și miros neplăcut.

 

Interior ceramic

Secretul Runbott este interiorul ceramic care permite păstrarea unei temperaturi constante a băuturii tale preferate, fără a o expune la metal riscând să dobândească un miros și gust neplăcut. Interiorul ceramic îl face și extrem de ușor de curățat astfel încât să te bucuri de o apă proaspătă de fiecare dată.

 

 

Izolare prin pereți dubli

Runbott p

rezintă un perete dublu din oțel inoxidabil cu izolare termică – acesta permite păstrarea temperaturii constante a lich

idelor pentru un timp îndelungat. Runbott garantează că ceaiul cu gheață se păstrează rece pentru o zi întreagă și o supă caldă cu până la 12 ore.

 

 

Bază anti-alunecare

 

Suprafața texturată din silicon aplicată pe baza recipientului asigură o protecție suplimentară și o funcție silențioasă atunci când așezați recipientul pe orice tip de suprafață.

 

Runbott pentru tine. Recipientele Runbott vin într-o mulțime de culori, dimensiuni și funcții:

Personalizare prin gravare laser

O dată ce vei încerca să folosești recipientul Runbott pentru a transporta apa Nazzuro de la purificatorul tău de acasă, nu îl vei mai lăsa niciodată. E ușor, confortabil, prietenos cu mediul înconjurător și poate fi personalizat cu numele tău sau al companiei tale.

Viitorul planetei noastre, pe care o numim „acasă” depinde de fiecare dintre noi. Putem începe să avem grijă de ea făcând mici gesturi iar Nazzuro împreună cu Runbott sunt alături de tine în fiecare moment.

 

Cumpără online pe:

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Forbes Kids Festival 2022 a transformat grădina de la Crowne Plaza într-un tărâm de..
Plasticul, deși extrem de versatil în producția de bunuri, generează mii de tone de..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.