ÎNSCRIE-TE PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

NAZZURO AQUA SPECIAL EDITION FOR WOMEN RALLY

Fiecare familie are propriul fel de a face lucrurile. Nazzuro vine în întâmpinarea ta și îți poate oferi soluții personalizate de purificare a apei, în funcție de stilul de viață al familiei tale, de tipul căminului (casă sau apartament), de obiceiurile de a bea apă și de a găti, de tipul apei pe care îl utilizați în propriul cămin.

Costurile unui sistem performant de purificare a apei se vor amortiza în timp și vei realiza cât de mult timp și bani vei economisi, și cât de confortabilă îți va deveni viața fără să fii nevoit să cari baxuri întregi de apă, astfel încât să te bucuri de lucrurile care contează cu adevărat.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI APOI TE VOM CONTACTA CU OFERTA TA PERSONALIZATĂ!


PROVENIENȚA APEI*

CE APĂ FOLOSIȚI PENTRU BĂUT?*

DAR PENTRU GĂTIT?*

* CÂMP OBLIGATORIU

Nazzuro Aqua se angajează să vă protejeze și să respecte confidențialitatea dvs. și vom folosi informațiile dvs. personale doar pentru a vă administra contul și pentru a furniza produsele și serviciile pe care le-ați solicitat de la noi. Din când în când, am dori să vă contactăm despre produsele și serviciile noastre, precum și despre alte conținuturi care vă pot interesa. Dacă consimțiți să vă contactăm în acest scop, vă rugăm să bifați mai jos pentru a spune cum ați dori să vă contactăm:

Pentru a vă oferi conținutul solicitat, trebuie să stocăm și să prelucrăm datele dvs. personale. Dacă consimțiți să stocăm datele dvs. personale în acest scop, vă rugăm să bifați caseta de mai jos.

Vă puteți dezabona de la aceste comunicări în orice moment. Pentru mai multe informații despre cum să vă dezabonați, despre practicile noastre de confidențialitate și despre cum ne-am angajat să vă protejăm și să respectăm confidențialitatea dvs., vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

* CÂMP OBLIGATORIU

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.