REGULAMENT „RUNBOTT x BABY BOOM 2022”

Scris de Nazzuro Aqua

08/09/2022 -

15:45

I. Organizatorul și locul de desfășurare a concursului „Runbott x Baby Boom 2022”
1.1. Organizatorul concursului „Runbott x Baby Boom 2022” (Denumit în continuare „Concurs”) este Nazzuro Horeca SRL, persoană juridică română, cu sediul în Oradea, înregistrată la Registrul Comerțului J05/129/2017, având CUI RO 36973412 reprezentată legal de către domnul Ioan Bențe – administrator, denumit în continuare „Organizatorul”.
1.2. Concursul „ Runbott x Baby Boom 2022” este organizat online, pe pagina Facebook Nazzuro Aqua: https://www.facebook.com/nazzuroaqua
1.3 Decizia de derulare a Concursului conform regulilor din prezentul Regulament Oficial (denumit în continuare „Regulament”) este finală și obligatorie pentru toți participanții.
II. Durata concursului
2.1. Concursul se desfășoară online, în perioada 8.09.2022, ora 16.00 – 10.09.2022, ora 20.00.
III. Drept de participare
3.1. Au drept de participare la concurs numai persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la începerea concursului, au cetățenie română și locuiesc România. Concursul este destinat exclusiv persoanelor care dețin un cont activ Facebook la data de începere a concursului sau care își creează un cont în perioada de desfășurare a concursului.
3.2. Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să:
– Urmărească pagina Facebook Nazzuro Aqua: https://www.facebook.com/nazzuroaqua
– Urmărească pagina Facebook Runbott România: https://www.facebook.com/runbottromania/
– Să eticheteze într-un comentariu o persoana interesată de concurs la postarea concursului de pe pagina https://www.facebook.com/nazzuroaqua, în perioada 8.09.2022, ora 16.00 – 10.09.2022, ora 20.00.
3.3. Nu pot participa la acest concurs angajații Nazzuro Horeca SRL, asociatii/fondatorii precum si rudele pana la gradul unu (1) inclusiv sau afinii (sot/sotie, parinti/copii) celor menționați anterior.
IV. Descrierea concursului
În perioada 8.09.2022, ora 16.00 – 10.09.2022, ora 20.00, cei care doresc să intre in concurs trebuie să eticheteze într-un comentariu o persoana interesată de sustenabilitate la postarea concursului de pe pagina https://www.facebook.com/nazzuroaqua.
Persoanele care vor fi selectate cu ajutorul site-ului commentpicker.com, vor primi premiul care consta într-unul dintre cele 3 recipiente reutilizabile Runbott. Încheierea concursului se va face în 10.09.2022, ora 20.00. Câștigătorii vor fi anunțați imediat după extragere. Vor intra în cursa pentru premii doar cei care etichetează o persoană, în comentariu, la postarea concursului și au dat like paginilor Nazzuro Aqua și Runbott România.
4.1. Premiile constă în: 3 recipiente reutilizabile Runbott.
4.2. Premiile vor fi acordate primelor 3 persoane extrase în urma tragerii la sorți pe site-ul commentpicker.com.

V. Acordarea premiului
5.1. Premiul nu se poate acorda în bani, nu poate fi preschimbat în bani și nu este transmisibil.
5.2. Câștigătorul va fi notificat imediat după extragere, de către un reprezentant al Organizatorului, prin etichetare în postare sau mesaj privat pe pagina Facebook Nazzuro Aqua, comunicându-i-se premiul câștigat precum și toate detaliile necesare pentru intrarea în posesie a premiului.
5.3. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca Organizatorul să le utilizeze imaginea în scopuri promoționale pe canalele de promovare interne sau externe, presa, prin mijloace printate, video și audio legate de acest concurs.
VI. Dispoziţii finale
6.1. În cazul în care, în urma unor verificări ulterioare, se constată că una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu acorda premiul.
6.2. În cazul în care organizarea concursului este împiedicată de evenimente de forță majoră sau evenimente independente de Organizator (schimbări legislative sau modificări ale regulamentelor Facebook), Organizatorul își rezervă dreptul de a decide, după caz, încheierea sau prelungirea concursului, precum și dreptul de a nu mai acorda premiul.
6.3. Regulamentul oficial al concursului va fi publicat pe website-ul www.nazzuro.ro.
6.4. Concursul se va derula în condițiile prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toți participanții.
6.5. Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament de câte ori este necesar, cu informarea corespunzătoare a celor interesați.

MAI MULTE NOUTĂȚI

Descoperă ce e nou în lumea Nazzuro Aqua.

Cei mici au nevoie de ajutorul părinților să îi ghideze în primii ani de..
O alimentație sănătoasă și echilibrată, cu o mulțime de legume, fructe, cereale, proteine, lactate..

Acest site utilizează cookies, pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați pagina Politică cookies.